Marketing influencerów: Jak mierzyć ROI?
Bodajże każdy z nas przypomina sobie czasy, kiedy to naczynia gastronomiczne były utwierdzone do stołu a sztućce przykute łańcuchem. Tamten okres już się skończył, a obecne czasy stawiają miarodajne wymogi dyscyplinie gastronomicznej, po to żeby konsument był w stanie zjeść pyszne i w błogiej atmosferze. Istotnym aspektem tego wszystkiego jest czas oczekiwania na zamówione przez siebie specjały. Żeby wszystko to było dopuszczalne, restauracje, bary itp. muszą być wyposażone w urządzenia. Każdy właściciel chce, aby urządzenia spełniały swą rolę jak najdłużej, sprzęt ma obowiązek służyć latami – tak, jak ANCHOR. Wskutek tego powinno się zwrócić do zaufanych oraz znanych korporacji ale co się także przedkłada na wysokie koszta. Urządzenia i oprzyrządowania dzielimy ze względu na miejsce, w jakim mają pozostać zastosowane. Do podstawowych i niezbędnych urządzeń jesteśmy w stanie zakwalifikować piece, piekarniki, urządzenia chłodzące, garnki, zmywarki itd. Przychodząc do tak nadzwyczajnie umeblowanej restauracji, zrozumiemy ze restaurator przywiązał dużą wagę do zadbania o wizerunek swojej firmy, jednakowoż też o konsumentów, żeby zostali prędko obsłużeni.
1. Poradnik
2. Galeria
3. Przejdź do strony
4. Sprawdź teraz
5. Sprawdź tutaj